dijous, 3 de setembre del 2009

Un altre començament de curs

Ara fa un any, comentava en aquest blog alguns aspectes de l'inici de curs que segueixen vigents. En realitat, l'ajut que es pot oferir als alumnes a través d'aquesta eina és acumulatiu: moltes coses ja estan dites i, per això, és especialment útil l'apartat d'etiquetes de la columna dreta, on es poden trobar articles ja publicats sobre determinats temes.

Pels alumnes de l'ESO (sobretot els que estan a punt d'acabar-la), els serà útil conèixer les possibilitats que existeixen al final dels seus estudis obligatoris: es pot veure tota aquesta informacio en l'entrada 'En acabar l'ESO'.

Cal també tenir en compte:
-la nova estructura del batxillerat, pels qui vulguin seguir aquest camí.
-les característiques dels estudis de Formació Professional, amb l'oferta del tots el Cicles Formatius que es poden cursar.

Qui faci un Cicle de Grau Mitjà, potser voldrà saber com es pot fer la prova d'accés a Cicles de Grau Superior. Ho pot veure aquí.

Els alumnes que ja es troben fent el Batxillerat tindran interés en conèixer les característiques dels dos cursos i de la nova selectivitat, i del valor de les respectives assignatures.

En definitiva, que hi ha informació per tothom i, a mesura que avanci el curs, s'incorporaran totes les novetats que es vagin produint.

Sempre us podeu subscriure per e-mail a aquest blog (veure columna dreta), consultar els diversos apartats (també a la columna dreta) d'informació, i fer preguntes o plantejar dubtes a través dels comentaris a les entrades del blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada