dijous, 4 d’agost del 2011

Notes de tall 1ª i 2ª assignacions UdG

Un cop conegudes les notes de tall de la primera assignació (19 de juliol) i de la segona (3 d'agost), pot resultar útil veure-les comparativament i extreure'n alguna conseqüència.

La taula que figura a continuació reflecteix ambdues notes de tall, corresponents a la Universitat de Girona, i es poden comentar algunes característiques:

1. Gairebé totes les notes superiors a 5 han baixat (una mica o molt), excepte Educació infantil i Educació social, que ha quedat igual: això vol dir que tothom s'ha matriculat després de la 1ª assignació.

2. Els estudis la nota del quals ha baixat força (més d'un punt) són Biologia, Biotecnologia, Ciències ambientals, Comunicació cultural, Pedagogia i Psicologia. Això s'explica perquè n'hi ha hagut un nombre relativament elevat d'alumnes admesos que han renunciat a matricular-se.

Aquest quadre comparatiu pot servir, en anys posteriors, només per conèixer la tendència, però mai com eina segura de predicció del que passarà. A partir d'ara, el quadre resta incorporat a la columna dreta d'aquest blog (secció 'Accés a la Universitat')
Comparativa 1ª-2ª assignació UdG (2011) ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada