dimecres, 3 d’agost del 2011

Segona assignació i notes de tall

Acaba de fer-se públic el resultat de la segona assignació de la convocatòria de juny. Es pot consultar aquí (s'ha d'introduir el codi accesnet).
Així mateix, ja es poden conèixer les notes de tall d'aquesta segona assignació, obrint aquesta pàgina.
També s'han publicat els resultats de les reclamacions de les PAU juny-2011. Es poden veure aquí (també entrant amb el codi accesnet).

Qui no hagi estat admés en aquesta segona assignació, ha d'esperar a la primera reassignació, que es farà el 14 de setembre i, a partir d'aquí, cada 15 dies.


59 comentaris:

  1. tinc una pregunta, en relacio a qui no hagi estat admes en aquesta segona reassignacio, la meva filla ha quedat fora per una centesima de punt te un 8.00 i demanan un 8.01 a ingenieria de disseny Terrassa, aixo d'esperar a la primera reassignacio que es fara el 14 de setembre, i a partir d'aqui cada 15 dies, que vol dir ??

    ResponElimina
  2. Hola!
    Vol dir que el 14 de setembre es publicarà una reassignació. Si obté plaça, ja es podrà matricular (suposo que per una centèsima no hi haurà problema). Però, si no, n'hi haurà noves reassignacions cada 15 dies. Perquè? Perquè sempre pot haver-hi gent admesa que no es matriculi, i així es dona oportunitat als que venen darrere.
    Què n'hi hagi sort!

    ResponElimina
  3. M'agraderia saber amb quina nota es va entrar a la última reassignació del curs passat,2010,a Educació Infantil a la FUB,Manresa.On ho podria trobar?
    Moltes Gràcies.

    ResponElimina
  4. Hola anònim/a,
    només he pogut trobar les notes de la 2ª reassignació de l'any passat (de l'1 d'octubre). Suposo que n'hi va haver alguna reassignació més.
    La nota d'Educación Infantil a Manresa va ser 8,370. Les pots trobar en aquesta adreça:
    http://www.elorienta.com/iesbenjamin/images/RESULTATS_NOTES_TALL.pdf

    ResponElimina
  5. Bona nit. Tinc entès que el dia 14 de setembre hi haurà una nova reassignació per als estudiant que van fer la selectivitat al juny de 2011. En cas de obtenir el dia 14 la carrera desitjada , la matriculació a la universitat quan tindria lloc ? I en cas de no ser així si l’alumne hagués de esperar els 15 dies per la propera reassignació( 29 de setembre)? M’agradaria saber-ho per saber quan començaríem la Universitat el alumnes que estan en el mateix cas que jo , i per el tema de beques ja que nomes poden damnar-se fins al 14 d’octubre , i el paper principal a presentar per demanar-la es la matricula de la Universitat. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  6. Les dates de matrícula surten en aquesta pàgina:
    http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/prein/terminis_matr/index.html
    Habitualment, la matrícula es fa en el termini de dos dies després de publicar-se la reassignació.
    Pel tema de la beca no crec que n'hi hagi problema: pel 14 d'octubre ja estaràs matriculat. Això sí: no cal badar en aquestes coses.
    Ànim i sort!

    ResponElimina
  7. Hola jo tinc plaça en una carrera que tinc en segona preferencia, i hauria de matricularme del 5 al 8 de setembre, pero en la que tinc en primera preferencia me quedat fora per una decima. si jo vull esperar al la reasignació de setembre he de tocar alguna cosa a la meva prematricula o deixar-ho com esta. gràcies.

    ResponElimina
  8. Anònim,
    havent-hi només 0,1 de diferència, és fàcil que puguis accedir a la primera opció.
    Però no consta enlloc el que tú demanes. El millor que pots fer es adreçar-te a l'Oficina d'Accés i preguntar:
    Plaça Bonsuccés 5-6
    08001 Barcelona
    Telèfon. 93 223 03 23
    Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat
    Una salutació ben cordial.

    ResponElimina
  9. hola, vaig molt perduda...vui matricularme a infermeria, no m¨han acceptat per el moment a cap universitat ni a la segona convocatoria..provinc de fer l'acces a la universitat majors de 25... tinc una nota de 5,125...es impossible que m'acceptin?? si fos aixi..estic a temps de modificar la meva llista de peferencies del gencat i afegir una carrera amb mes probabilitats(?? com biologia molecular es el segon grau que mes m'agrada..a barcelona hi ha algun lloc on em pugin orientar???? SOS
    moltes gracies!!!

    ResponElimina
  10. La nota més baixa per Infermeria, en la 2ª assignació (majors de 25 anys) era gairebé un 6. Per tant, malhauradament, no crec que pugui baixar fins un 5,125...
    Tampoc es pot canviar la preinscripció perquè el termini es va acabar al juliol.
    Pots fer la teva consulta a la Oficina d'accés a la universitat:
    Plaça Bonsuccés 5-6
    08001 Barcelona
    Telèfon. 93 223 03 23
    Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

    ResponElimina
  11. Bona nit, el meu cas es que em van assignar a la meva segona preferencia, i em vaig quedar fora de la primera per 0,054. El passat dia 5 em vaig matricular a la meva segona preferencia, la meva pregunta es: jo participo a la reassignació del dia 14? i si la resposta es afirmativa, que hauria de fer?
    Gràcies!

    ResponElimina
  12. Per estar-ne més segur, el millor que pots fer es adreçar-te a l'Oficina d'Accés i consultar el teu cas:
    Plaça Bonsuccés 5-6
    08001 Barcelona
    Telèfon. 93 223 03 23
    Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat
    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  13. Senyor,



    En resposta al vostre escrit us informem que haureu de consultar els darrers llistats de reassignació de la convocatòria de juny el dia 14 de setembre i cada quinze dies fins a finals d’octubre. No heu de realitzar cap tràmit per a continuar actius dins les reassignacions.



    La matrícula es formalitzarà al centre universitari assignat. Us recordem que el fet de no matricular-vos dins els terminis establerts, suposa la pèrdua immediata de la plaça.



    Els estudiants que es matriculin del 5 al 8 de setembre, en cas d’obtenir una millor assignació al llistat del dia 14 de setembre, podran fer un canvi de matrícula, que no suposarà despesa addicional.



    Per a més informació: http://www.gencat.cat/universitats.



    Atentament,



    Oficina d'Orientació per a l'Accés a la Universitat (a)
    Consell Interuniversitari de Catalunya
    Departament d'Economia i Coneixement


    M'han contestat això, per tant, ara la meva pregunta es el dia que em diguin ja si entro, en cas afirmatiu podria asistir el proper dia a clase? que hauria de fer per desfer la matricula que vaig realitzar el passat dia 5?

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  14. Moltes gràcies, anònim, per adjuntar la resposta!
    És clar que pots anar-hi ja el primer dia a classe! No has de desfer la matrícula feta: has d'anar-hi al teu nou centre i demanar si ells fan el canvi o ho has de fer tú al centre os estàs matriculat.
    Que et vagi bé el començament de curs!

    ResponElimina
  15. Ah! I em permeto copiar com a entrada la resposta que t'han enviat! Gràcies de nou.

    ResponElimina
  16. Hola, i felicitats per aquest bloc, ja que és molt útil i necessari.

    Voldria saber si la nota de tall de la primera reasignació del 14 de setembre es publicarà.

    Segons la segona assignació estic a una dècima d'entrar a Odontologia de la UB (Hospitalet de Llobregat) la nota és 10,563 segons aquesta segona assignació.

    He trucat a secretaria de la UB i m'han dit que no tenen dades...

    Gràcies per adelantat!

    R.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Raul al final vas entrar a odonto? I si és així, amb quina nota finalment?

      Elimina
  17. Hola.

    La meva nota obtinguda a les PAU fou un 7.96 i la nota de tall de la carrera a la 2ª assignació va quedar-se en un 8.054. Avui ha estat la reassignació de places i m'he trobat amb que no m'han agafat en la carrera que vull cursar. Llavors jo pregunto que quan es publicaran les notes de tall de la 1ª reassignació; ja que em sembla molt estrany que per una diferència tan diminuta no hi hagi entrat; no sé si havia de fer algun canvi a la meva preinscripció o què.

    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  18. De moment, l'únic que es pot consultar (individualment) és el resultat de la 1ª reassignació en la pàgina de accesnet.
    Ignoro si es publicaran les notes de tall. Si es fa, les publicaré aquí ràpidament.

    A l'anònim últim:
    La preinscripció ja no es pot canviar. De totes maneres, pots fer una consulta a l'oficina d'Accés:

    Plaça Bonsuccés 5-6
    08001 Barcelona
    Telèfon. 93 223 03 23
    Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

    Sort amb les gestions!

    ResponElimina
  19. Hola, és el segon comentari que escric avui. He trucat a l'oficina d'orientació per a l'accés a la universitat, i m'han dit que la primera reassignació de setembre va ser el dia 21, no el 29 com estava previst. SORPRESA!!!!!!! I que la següent reassignació no se sap quan serà. SORPRESA DE NOU!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    No us he de fer cap pregunta però com que veig que aquest blog funciona ho he volgut dir perquè sapigueu (els que consulteu) cóm estan anant les coses.....En fí, que les notes no me les han dit i jo des de accesnet no les veig, no sé si les meves aspiracions s'han quedat en un no res o encara tinc possibilitats de millorar.
    Gràcies Luis per aquesta porta oberta que representa el teu blog.

    ResponElimina
  20. Benvolgut anònim,
    tens tota la raó. Jo vaig veure per casualitat (el dia 22) que havia sortit la reassignació, i ho vaig dir al blog. No pots veure les notes a accesnet? Si et refereixes a les notes de tall, vaig posar un enllaç:
    http://www.gencat.cat/economia/ur/doc/doc_27058966_1.pdf
    El que és caòtic és el que dius de la següent reassignació...

    M'alegra que et sigui útil el blog: amb això de l'anonimat, no puc posar nom a les persones... Suposo que no és la primera vegada que hi entres i comentes oi?

    Si et puc ser útil en alguna altra cosas, em pots escriure al mail (hi surt al perfil del blog).
    Salutacions cordials i sort!

    ResponElimina
  21. Hola Luis, sóc Anna, la de SORPRESA!!!!!! Moltes gràcies per la teva resposta. He entrat al enllaç i he comprovat que les notes de biologia no s'han mogut (ja sabeu que quan surt la llista nova téns dos dies per fer matrícula nova). Salutacions.

    ResponElimina
  22. Gràcies per la resposta, Anna!
    A veure si en la pròxima reassignació hi ha més sort...
    Salutacions.

    ResponElimina
  23. Hola, tinc una pregunta. Veuràs jo vull fer medicina a la univeristat de Girona i resulta que des de l'agost fins les últimes assignacions la nota sembla que no s'ha mogut del 11.26!! Això es degut a que no hi ha moviment de places i que totes estan ocupades?? Pel que tinc entès hi ha gent que ha marxat perquè l'han cridat d'altres universitat però la nota no es mou.. A què és degutt?? Gràcies.

    ResponElimina
  24. Hola anònim,
    suposo que la nota no s'ha mogut perquè les places ja eren plenes. No veig una altra raó. Si n'hi ha gent que estava matriculada a la UdG i després ha marxat, hauria d'haver baixat la nota, però no arribo a entendre perquè no ho ha fet. Ho sento.

    ResponElimina
  25. Hola, una cosa, les notes de la última reassignació d'octubre les han penjat? és que a accesnet no hi ha res..i m'interessa saber-hoo!! Moltes graciess =)

    ResponElimina
  26. Hola!
    La última reassignació penjada públicament és la del 22 de setembre.
    De totes maneres, sembla com si les posteriors només es publiquin privadament. Diu a la pàgina d'accesnet: "Per consultar qualsevol assignació de l'any 2011 cal accedir al menú dels vostres tràmits".
    Has provat a entrar-hi amb el teu codi d'accesnet?

    ResponElimina
  27. Moltes gràcies Luis!! Doncs si que ho he provat, però no surten les notes de tall, surt si t'han assignat o no a una millor preferència.. l'última assignació que es va fer va ser el 13 d'octubre. Així doncs, les notes de les assignacions posteriors son una incògnita no?Si te n'assabentes d'alguna cosa o si les pengen podràs penjar aquí al blog l'enllaç?que n'estaré pendent! Per cert molt bona iniciativa amb el blog:)

    ResponElimina
  28. Hola Luis. Tinc una pregunta, hi ha hagut una última assignació fa poquísim (19 d'oct.) saps alguna cosa de perquè aquest any no publiquen les notes de tall? i en aquest cas, saps com puc assabentar-me'n?? Gràcies.

    ResponElimina
  29. Hola anònim,
    sembla que, des de l'assignació de 22 de setembre, la resta només es fa pública a través d'accesnet amb el codi propi. Això es despren del que figura a la portada de la web d'accesnet:
    "Per consultar qualsevol assignació de l'any 2011 cal accedir al menú dels vostres tràmits".
    Les notes de tall del 22 de setembre són aquí:
    http://www.gencat.cat/economia/ur/doc/doc_27058966_1.pdf
    Salutacions.
    Lluís.

    ResponElimina
  30. Hola, a mi també m'interessa saber la nota de la última reassignació. On són les notes més recents?? és per veure si s'ha produït algun canvi enfront les de setembre. Gràcies.

    ResponElimina
  31. Les notes últimes no són públiques, com he dit al comentari anterior. Has d'entrar-hi amb el teu codi accesnet. Suposo que allà hi són, però jo no puc accedir-hi.

    ResponElimina
  32. Luis, sóc la del comentari d'abans. Doncs no, per molt que entris amb el teu codi accesnet tan sols pots consultar si t'han assignat a una preferència millor, però pel que fa a les notes ni rastre. és una mica extrany tot això no..?

    ResponElimina
  33. Hola!
    Doncs sí que és curiós... El curs passat, van publicar un quadre comparatiu de les notes de tall de la 1ª assignació i la última reassignació, que era de finals d'octubre. El pots veure aquí:
    http://www.gencat.cat/economia/ur/doc/doc_74184000_1.pdf
    Suposo que faran una cosa semblant aquest any...
    Salutacions!

    ResponElimina
  34. Hola! Tenc una consulta, l'any que ve vull fer dret a la UPF perquè aquest any no he pogut entrar. Que em recomanés que puc fer si tinc un 8 de batxillerat i un 7'69 de la fase general de les PAU (modalitat:economia empresa)? A la fase especifica vaig triar geografia i vaig treure un 5,5, i de llatí suspès amb un 4,5. Hauria de repetir alguna cosa? Consells? Moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  35. Hola!
    Per anar segur,hauries de tornar a fer la fase especìfica (l'altra no caduca). El problema és que ja ha passat un any... Pots fer les que vulguis (les que ey puguis preparar millor) Ánim i sort!!

    ResponElimina
  36. Aquest curs també estarà actiu aquest blog per a qualsevol consulta? Trobo que és molt útil!


    Alba

    ResponElimina
    Respostes
    1. És clar que sí, Alba!
      El vinc actualitzant amb regularitat.
      M'agrada que et sigui útil! Pots consultar el que vulguis.
      Gràcies pel teu seguiment.
      Lluís.

      Elimina
  37. Hola! jo vull fer infermeria, vinc de CFGS i tinc de nota final un 8,564, he posat la Ub bellvitge com a primera opció, la UAB Cerdanyola com a segona i la de St joan de deu tercera opció, en la primera asignació m'han donat la de St joan de deu, i la nota de Bellvitge està en un 9,4, creus que en alguna reasignació podria entrar o ho tinc molt negre?
    mersi pel Blog!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Havent-hi gairebé un punt de diferència, és poc probable que entris. Però no perds res esperant a la segona assignació (26 de juliol): si t'ho donen, perfecte; si no, et matricules a St. Joan de Déu. Ho tens explicat a:
      http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/prein/assignacio_places/conv_juny_dates_situacions_tramits/index.html

      Ah! I molt agraït de que t'agradi el blog!

      Elimina
  38. Hola! La meva situació és la següent tant a Periodismo com a Comunicació Audivisual a la URV de Tarragona no he pogut entrar a la primera assignació, en Periodisme tinc un 8.312 i la primera nota de tall ha sigut de 9.104 i a Comunicació Audiovisual tinc un 7.662 i la primera nota de tall ha sigut un 8.440. Tinc alguna possibilitat de entrar a la segonda assignació? Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Juanfran!
      Has vist l'evolució de les notes de l'any passat, de la primera a la última assignació? Les tens aquí:
      http://www.gencat.cat/economia/ur/doc/doc_41883788_1.pdf
      Això et pot donar idea de com van les coses, tot i que cada any és cada any.
      Per una altra banda, no em sento capacitat per pronosticar què passarà a la segona assignació...
      Veig que m'has enviat 10 vegadese el mateix missatge, i que en alguns m'has felicitat pel blog. Moltes gràcies. Si pot ser útil, ja em dono per satisfet!
      Que tinguis sort!

      Elimina
  39. Hola, la meva situacio es parescuada a les anteriors, vull fer biotecnologia a Catalunya, preferentment a Lleida, la meva nota es un 9,752 i la segona assignacio la nota ha estat un 9,818, la diferencia es minima i lany passat la segona assignacio acaba amb un 9,1 i al final de proces era un 7,9, esper entrar pero no se quan, podries aclararme com va tot el proces?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Tot el que em demanes ho tens en aquesta adreça:
      http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/prein/assignacio_places/conv_juny_dates_situacions_tramits/index.html
      Ara, si t'han donat alguna de les teves preferències, t'has de matricular. Si no, o si vols continuar amb les assignacions, has de fer un tràmit a accesnet, en l'apartat de "Continuar amb el procés de reassignacions".
      Què tinguis sort i pugis entrar-hi!

      P.D. --Si vols, pots votar “L’Orientació a l’abast” als Premis Blocs Catalunya 2012, entrant en aquesta adreça: http://www.stic.cat/
      Moltes gràcies!

      Elimina
    2. Moltes gracies, de totes formes sabries si normalment hi ha places per la reassginacio de dia 14 de setembre? o si la gent normalment entra o alguna cosa per l'estil, es que no he entrar a cap altre carrera i estic pendent i per molt poc i m'agradaria saber si tenc opcions

      Elimina
    3. Per què puguis fer-te'n una idea, aquí tens la comparativa de notes de tall del 2011:
      http://www.gencat.cat/economia/ur/doc/doc_41883788_1.pdf
      Com veuràs, tot depén de la carrera i de la dinàmica de cada any.
      Sort!

      Elimina
  40. Hola! tinc un dubte, la reassignació es el dia 14 de septembre....en cas que entri, entro amb la carrera començada?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Això dependrà de cada centre. Efectivament, n'hi ha bastants que comencen abans del 14 de setembre. De totes maneres, ningú t'impedirà anar-hi a les classes des del primer dia, si els expliques la situació.
      Ànims i sort!

      Elimina
  41. Hola Lluís!
    Es sap alguna cosa sobre quan sortirà la convocatòria de la "beca de carácter general y de movilidad"? Tarden una mica massa aquest any, no? Es sap segur si n'hi haurà o no? És que estem en desinformació total els estudiants i ens cal saber si podem comptar-hi o no!

    Moltes gràcies d'avantmà!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acabo de mirar la web corresponent i diu que el termini comença demà dia 15 d'agost. Ho pots consultar tú mateix en aquesta adreça:
      http://www.educacion.gob.es/horizontales/servicios/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/grado/general-movilidad-universidad.html
      Salutacions cordials.

      P.D. --Si vols, pots votar “L’Orientació a l’abast” als Premis Blocs Catalunya 2012, entrant en aquesta adreça amb el conte d’usuari de Facebook o Twitter: http://www.stic.cat/
      Moltes gràcies!

      Elimina
  42. Es normal que el tràmit de reasignació de places no consti en el meu procés? Es a dir, estic segura q vaig clicar Continuar en el proces de reasignació.. pero no consta per enlloc..

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que no ho sé: no tinc accés més que a la portada d'accesnet.
      Pots fer una consulta a la oficina d'orientació per l'accés a la universitat:
      Plaça Bonsuccés 5-6
      08001 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Elimina
  43. Hola, tinc una consulta, jo vaig fer la selectivitat al juny, pero la fase especifica no em va anar massa bé i l'he tornat a fer ara al setembre, en cas que una de les matèries la nota sigui mes baixa que al juny s'hem queda l'última o la primera que vaig treure?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la nota de setembre és més baixa, a les assignacions de setembre et contaran la última que hs tret. Però de cara al curs vinent pots fer servir la de juny.
      Que n'hi hagi sort!

      Elimina
    2. Moltes gracies per la informació :) Espero tenir sort i no haver.les de fer servir el pròxim curs! :)

      Elimina
  44. hola a tots

    el dia 14 és a dir , divendres passat s'havia de publicar la primera reassignacio de places. sabeu si hi ha algun problema amb aquesta publicació? el divendres al migdia no s¡havia publicat res, i ara mateix la info personal també està desactualitzada, on estan les noves notes de tall? on està l'opció "continuar en el procés de reassignacio"?

    gràcies
    MARTA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Marta,
      estic tan desconcertat com tú. No en tinc resposta a cap de les teves preguntes: res de tot això ha sortit publicat, ni tampoc s'ha comunicat cap notícia...
      Hauràs d'intentar entrar-hi sovint al web d'accesnet.
      També pots fer una consulta (demà) a l'Oficina d'Orientación per l'Accés a la Unviersitat:
      Plaça Bonsuccés 5-6
      08001 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Ho sento. Què tinguis sort!

      Elimina
  45. Hola, et volia fer una consulta sobre el meu cas: al juny tenia una mitja de 7,540 pel que no vaig poder entrar ala carrera que volia. I ara al setembre e tornat a fer la fase específica y tinc un 8,85 , per a educació social o primaria la nota es un 8,5 a la UB aproximadament. Creus que tinc alguna opció d'entrar ara al setembre?

    Gracies! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. És clar que tens possibilitats!
      Suposo que faràs la preinscripció (entre el 21 i el 25). Les assignacions sortiran el 28.
      Ànim i que n'hi hagi una mica de sort!

      Elimina