dimecres, 27 de juny del 2012

Doble correcció i reclamació

Un cop conegudes les notes de les PAU, l'alumne té dret a demanar una doble correcció o a presentar una reclamació.


La doble correcció suposa que l'examen objecte de la mateixa serà qualificat per una persona diferent a la que ho va fer en el seu moment. La nova nota serà la mitjana aritmètica de les dues correccions, i pot ser més alta o més baixa que l'original. Un cop coneguda la nova qualificació, l'alumne té tres dies per fer una reclamació sobre la mateixa.


La reclamació (que no és compatible amb la doble correcció) es refereix a aspectes formals o a errors administratius en els exercicis. La nova qualificació -si procedeix- substituirà l'anterior i no pot ser més baixa que aquesta.


El termini per presentar la sol·licitud de doble correcció o de reclamació és des de les 9:00h del dia 3 fins a les 14:00h del dia 5 de juliol, i s'ha de fer per Internet, al web d'accesnet.



2 comentaris:

  1. Hola Luis,necessito un consell,jo he fet la selectivitat al setembre i em falten dos dècimes per aprovar,i no se si fer un cicle de dos anys d'educació primària o bè pendrem un any dedican-me a la selectivitat del juny 2014.I em costa decantar-me capa el cicle,ja que, no se si realment vull fer infantil o cambiar a primaria. I una altre pregunta és que si acabat aquests dos anys,a la universitat em convalidarien assignatures o algun any?gràciies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Sobre la primera qüestió ets tu qui ha de decidir, tenint en compte que potser no et convalidaran gran cosa, o res, en cas de fer un cicle primer. Però no és mala idea el cicle... I preparar també les PAU pel curs vinent. Sigues una mica ambiciós/a!
      Salutacions cordials!

      Elimina