dilluns, 25 de juny del 2012

Resultats Selectivitat

Dijous 28 de juny es podran consultar per internet els resultats de les proves de Selectivitat d'enguany. De vegades, el dia abans ja es poden veure. S'ha de fer al portal accesnet.




I el dilluns 2 de juliol, els alumnes han de recollir al seu centre la tarja oficial que hauran de presentar per matricular-se a la Universitat.



5 comentaris:

  1. Hola! Vull entrar a la carrera de Biotecnologia a la UdG, l'any passat van demanar un 9'5 a la primera assignació (7'8 a segona). He obtingut un 10'216, em preocupa que la nota de la 1ºassignació pugui pujar fins la meva, això és poc probable que passi i pugui entrar a la 1º o podria passar tenint en compte que es una carrera amb certa tirada entre els estudiants?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No crec que pugi tant com perquè no entris. De totes maneres, ja veus que a la segona assignació, la nota baixa. Penso que no t'has de preocupar, encara que la seguretat absoluta no hi és...
      Que n'hi hagi sort!

      Elimina
  2. Hola.
    Vull estudiar farmàcia i la nota de tall al tancament del procés tant de l'any passat com de fa dos anys va ser de 8,55. Jo he tret una nota de 9,09. He vist que hi han hagut bastant bones notes aquest any. Pot pujar molt la nota de tall? Tindria bastantes probabilitats d'entrar? Moltes gràcies!

    ResponElimina
  3. Hola.
    Vull estudiar farmàcia i he vist que la nota de tall en el tancament del procés tant l'any passat com l'altre era de 8,55. Jo he tret un 9,09 de nota d'admissió. Però he vist que aquest any hi han hagut bastant bones notes. Creu que pujaran les notes de tall? És bastant probable que acabi poder entrant en aquesta carrera? Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      potser pujarà, però això mai se sap per endavant: tot i que n'hi hagi bones notes, la nota de tall depén del nombre de persones que sol·licitin entrar-hi. Jo et recomanaria que fessis la preinscipció amb Farmàcia en primer lloc i, després, en algún altre estudi que també t'agradi.
      Què n'hi hagi sort!

      Elimina