dimarts, 22 de gener del 2013

Tot sobre les PAU 2013

Per a tothom que hagi de fer les PAU aquest curs, aquí teniu tota la informació necessària sobre les proves, matrícula, notes, dates, qualificacions, etc.



2 comentaris:

  1. Benvolgut Lluis,
    Aquest any faré les PAU. La meva intenció és estudiar ADE. Jo calculo que la meva nota de les PAU serà al voltant d'un 10,4. El problema és que a mi m'agradaria estudiar-ho a la UPF i la nota és unes quantes dècimes superior. La meva segona opció seria estudiar ADE a la UB, per lo que entraria directament ja que em sobraria nota. La UB té diferents grups d'horaris i a mi m'interessaria matricular-me a un grup que imparteix la carrera en anglès. Aquest grup és dels que més ràpid s'ompla. La meva pregunta és que si jo finalment entres a ADE a la UB: quan hauria de fer la matrícula? Hi hauria gent que es matricularia abans que jo, i per lo tant m'arrisco a perdre la plaça d'ADE en anglès? He vist que a la 1ra reassignació de Setembre si que entraria a ADE a la UPF. Això significaria que si em matriculo a la UB no podria optar a entrar a la UPF al Setembre? En el cas que em pugues matricular a la UPF al Setembre, hauria de tornar a pagar?
    Moltes gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      He estat mirant les notes de tall de la UPF i van anar del 10.888 al 9.782 (a la segona reassignació de 20 de setembre). O sigui, que si aquest any van semblants, no ho tens malament. I encara et queda apretar per superar aquest 10.4 que dius...

      Sobre l'altra possibilitat: quan et comuniquen que hi has entrat, tens un termini (més aviat curt) per fer la matrícula. Hauràs d'espabilar-te.

      Si no renuncies a l'opció de la UPF i segueixes entrant en les assignacions, podries fer el canvi de matrícula d'una universitat a l'altra. Tot això vindrà ben explicat quan arribi el moment. Pots mirar la normativa del curs passat (per fer-te una idea) aquí:

      http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/prein/assignacio_places/conv_juny_dates_situacions_tramits/index.html

      Salutacions i què facis un molt bon curs!

      Elimina