dissabte, 6 de juliol del 2013

Assignació de places: alumnes que han demanat doble correcció o han fet reclamació

Aquestes són els detalls a tenir en compte (es poden llegir en aquesta adreça):

Alumnes que han fet reclamació:

-si a la primera assignació del dia 11 de juliol l'alumne ja surt assignat a la seva primera preferència, haurà de formalitzar la matrícula del 15 al 19 de juliol.

-L'estudiant que, amb la reclamació de la qualificació de les PAU de juny, millori la seva nota però no entri en la primera preferència sol·licitada, sortirà assignat el 25 de juliol i es matricularà del 26 al 30 de juliol.

-L'estudiant que millori la nota després de la reclamació de la qualificació de les PAU de juny, i amb aquesta nova qualificació pugui accedir al centre sol·licitat en primera preferència, sortirà assignat el 17 de juliol i es matricularà el 19 de juliol.

Alumnes que han demanat doble correcció:

-L'estudiant que demani doble correcció d'una o més matèries de la fase específica ha de tenir en compte que les matèries per a les quals demana doble correcció no es tindran en compte per al càlcul de la nota d'admissió en la primera assignació de places del dia 11 de juliol. La nota d'admissió es calcularà amb les altres matèries de la fase específica sobre les quals no hagi demanat doble correcció.

-Un cop publicats els resultats de la doble correcció, si amb la nova qualificació l'estudiant pot accedir a la primera preferència sol·licitada, sortirà assignat el dia 17 de juliol i es matricularà el dia 19 de juliol. 
Però, si amb la nova qualificació no entra en la primera preferència, sortirà assignat el dia 25 de juliol i es matricularà del 26 al 30 de juliol.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada