dijous, 25 de juliol del 2013

Notes de tall Juny 2013 (2ª assignació)

Acaben de sortir les notes de tall posteriors a la segona  assignació de juny-2013.
Són aquestes:
Notes Tall Juny 2013 2a Assignacio by Luis Inclán

6 comentaris:

  1. Sóc un estudiant que ha aprovat la selectivitat aquest setembre, m'hauria agradat estudiar psicología però no queden places a les universitats publiques. l'única solució que hi veig és estudiar el primer any de la carrera a la UOC i de cara al segon curs canviar-me a una universitat presidencial de Tarragona o Girona. et voldria preguntar si això és factible? les assignatures són les mateixes?
    Respecte a la UOC, et volia preuntar si coneixes els horaris i periòdes de matriculació , he buscat a la web oficial i no he estat capaç de trovar-ho.

    Moltes gràcies, m'has ajudat molt altres vegades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Pots fer primer a la UOC i després canviar-te a una altra universitat pública. Hauries de preguntar a la universitat on vols anar-hi després (dient quines assignatures faràs a la UOC) com anirà el tema de les convalidacions.
      A la UOC tens els requisits de matrícula a Psicologia, etc. en aquest enllaç:
      http://estudis.uoc.edu/ca/graus-2n-cicle/psicologia/preu-matricula

      Què et vagi molt bé! Ah! M'alegra que t'hagi pogut servir d'ajut en alguna ocasió!
      Salutacions!

      Elimina
  2. Jo vull fer medicina a la UB, però tinc un 12.3 aproximadament i he vist que l'any passat era un 12.4 (aprox)... Suposo que aquest any la nota pujarà però no vull haver d'esperar fins al setembre per entrar-hi, perquè segurament tot i que no entri en la primera o segona assignació puc entrar en les reassignacions posteriors. Però no entenc bé com funciona el fet d'esperar-me. O si he de matricular-me a la plaça que m'assignin per no perdre-la i esperar en les reassignacions...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      No se sap mai si la nota pujarà o no. Cal esperar a veure què passa. Totes les dades sobrre assignacions i què cal fer després, les tens en aquesta pàgina web:
      http://stublogs.com/2014/05/05/preinscripcio-i-matricula-universitaria-2014-informacio-general-dates-i-terminis/

      Si tens dubtes, m'ho tornes a preguntar. Salutacions!

      Elimina
  3. Hola! Vull fer infermeria a la universitat de barcelona i tinc una nota de 9,204, la nota de tall de la 1 assignació va ser de 9,414 i de la 2 assignacio de 9,304, creus que la nota baixara i m'arribaria per a poder entrar a infermeria a la 1 reassignacio del 4 de setembre?
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Andrea!
      Es fa díficil de dir. Un punt no sembla massa, però a aquestes alçades pot ser molt. De totes maneres, no perdis l'esperança. Tant de bó que puguis entrar-hi!
      Sort i salutacions!

      Elimina