dilluns, 3 de febrer del 2014

Preinscripció febrer 2014

Demà, dimarts 4 de febrer, s'obre el termini per a la preinscripció universitària de la convocatòria de febrer. Es podrà fer fins els dijous dia 6 inclòs.

Les assignacions de places es faran públiques el 10 de febrer. I la matrícula s'haurà de fer entre el 12 i el 14 de febrer.

Els estudis pels quals es pot demanar plaça, els trobareu en aquest llistat:

2014_febrer by Luis Inclán



11 comentaris:

  1. Hola, lluis!

    Mira: tinc un dubte i un amic em va recomanar aquest bloc. La veritat es que me l'he estat mirant i està molt i molt bè.

    La pregunta que et volia fer es sobre les ponderacions. Jo ara cumpliré 25 anys i tinc le selectivitat aprovada, però quan la vaig fer jo no hi havia fase específica i ara l'he de fer perquè la nota de tall ha pujat molt del grau que vull cursar l'any que ve. Ara bè, jo tinc un 7,01 del que ara es "fase general" i batxillerat (fent mitja) i necesito un 8,3 (això de necesito es algo orientatiu perquè es la nota d'quest any, però dubto que puji molt més) si fes fase específica amb biologia, que em pondera 0,2, si tragués un 10 això em sumaria 2 punts a la mitjana batxillerat + fase general, oi? I em quedaria un 9,01, no?

    Ho he preguntat a amics i mira't per internet però no m'ha quedat gens clar.

    I un altre qüestió: jo vaig fer biologia com a específica de la fase general, la podría tornar a fer ara, però a la fase específica?

    No ho sé si m'he explicat bè, sino; digue'm-ho i intentaré explicar't-ho millor.

    Moltes gràcies i bona nit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      Abans de res, molt agraït per les teves paraules: m'agrada que algú trobi útil el blog. Gràcies de veritat!

      Tot el que dius és correcte:
      1. Pots examinar-te de biologia a la fase específica, malgrat ser la que vas fer a la fase comuna fa temps, perquè cada convocatòria es independent a aquest respecte.
      2. És bó que triis (per la fase específica la, o les, matèries que ponderin 0,2. Aquest 0,2 es multiplica per la nota de l'examen i surt la nota que se suma a la de les PAU de llavors (7,01 en el teu cas). O sigui, que el càlcul que has fet és correcte.
      Has de veure si et convé examinar-te de una o de dues matèries.
      Si tens algún altre dubte, m'ho dius, i encantat d'ajudar-te.
      Salutacions cordials!

      Elimina
    2. Bones!
      Em presento per lliure a les PAU.
      Però el meu dubte, és que quan anava a omplir el formulari de preinscripció a universitat, em demana la nota de tall de les PAU i on les has fet, però jo encara no les he fet les PAU. Jo em presento a les proves del Juny. Llavors tinc el dubte de si l'ha he de fer la preinscripció a universitat?

      Elimina
    3. Suposo que has volgut fer la preinscripció de febrer: no és aquesta; tú has de fer la que comença al juny.

      Elimina
  2. D'acord moltes gràcies i bona nit! :)

    ResponElimina
  3. Hola lluis! Sóc un altre vegada el noi de dalt de tot. Gràcies por contestar tan ràpid i tan clar.

    Et volia fer un altre pregunta: saps on trobar el temari de selectivitat de ciencies de la terra i del medi ambient? El de biologia ja l'he trobat a novaeduca, pero el de cc. de la terra no hi ha manera de trobar-lo en lloc.

    Gràcies!

    P.D.: per certi, aquest any has guanyat el premi de "blocs de catalunya"? O encara no es sap?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      El temari que demanes no surt en cap pàgina web d'Ensenyament (que jo sàpiga...). Però pots trobar bastant informació en aquesta adreça:
      https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxjdG1hcGF1fGd4OjExNzEzYmY2OWEzMDVmNjQ

      Per altra banda, pots escriure damanant la programació a alguns dels coordinadors de la matèria. Tens els noms i adreces aquí:
      https://sites.google.com/site/ctmapau/

      El premi blocs Catalunya no el vaig guanyar: simplement, vaig ser un dels 5 finalistes. Gràcies per interessar-te!

      Elimina
    2. Moltíssimes gràcies! T'ho agraeixo molt!

      Elimina
    3. Hola Lluis. Bona tarda! Torno a ser el mateix noi d'adalt. Et volia comentar que vaig escriure dos emails a dos personas de la web que em vas donar (https://sites.google.com/site/ctmapau/) i no m'ha contestat ningú, i, per aixó, he buscat altres solucions. com aquest temari que he trobat de cc. de la terra a aquesta web: http://share.pdfonline.com/cae8ebc6b82646399f9d7f55427c0f87/11introduccionctma2.pdf

      Pero es d'un ies d' andalusia. Saps si canvia molt l'examen de cc. de la terra de catalunya a andalusia? Sé que no són els mateixos examens a les diferents comunitats autónomes, peró puc tenir sort en aquest aspecte?

      Gràcies!

      Elimina
    4. Hola!
      Jo que tú insistiria escrivint a altres persones de la mateixa llista, perquè el temari d'Andalusia pot ser molt semblant al d'aquí, però la prova de selectivitat no té perquè ser-ho.
      Una altra possibilitat és que et dirigeixis al teu antic institut i ho demanis al professor que n'hi hagi.
      A veure si tens una mica més de sort.
      Salutacions!

      Elimina
    5. Hostres, clar! No hi havia caigut en anar al institut. Moltes gràcies per tot lluis!

      Elimina