dilluns, 14 d’abril del 2014

Quines feines ofereixen les empreses?

La consultora Adecco ha fet públic un estudi titulat "Oportunidades laborales 2014", en el qual s'analitzen el llocs de treball més sol·licitats per les empreses.

Fem un resum de la notícia que publica el butlletí d'Educaweb, tot indicant el nivell d'estudis necessaris per aquestes feines:

Sense formació acadèmica:

-Agent de Handling en aeroports (assistència a terra: facturació, equipatges, assistència a passatgers...). Es requereix domini de l'anglès.
-Teleoperador amb idiomes (telemàrketing amb bon nivell d'idiomes).
-Dependents amb idiomes (domini d'idiomes: últimament, xinès i rus).
-Mosso de magatzem (es valora experiència en el sector logístic).

Amb títol d'FP:

-Operari especialista en indústria del motor (línia de producció o muntatge. Branca tècnica d'FP)
-Tècnic de manteniment (cicle formatiu homònim. Tenen força sortida a l'estranger).
-Auxiliar de cuina avantguardista (per titulats en hosteleria i restauració).
-Tècnic en el sector sociosanitari (per tenir cura d'ancians, malalts crònics... Millor si es té certificat com a auxiliar de geriatria).

Amb títol d'FP o universitari:

-Tècnic de laboratori I+D (sector alimentari) (Per a enginyers tècnics agrícoles, biòlegs, químics, o titulats d'FP en tecnologia d'aliments).
-Consultor SEO  (Search Engine Optimization) i SEM (Search Engine Marketing) (Optimització de pàgines web i estratègia online).
-Executive Assistant (Secretàries de direcció: titulació en administració d'empreses o secretariat. Bon nivell d'anglès i d'informàtica).

Amb títol universitari:

-Gestor de clients en banca i assegurances (Una de les feines que semblen tenir més futur: mantenir relació amb els usuaris de bancs i empreses d'assegurances. Estudis de Dret, Ciències Empresarials, Economia o ADE. Millor si es té un màster o un MBA).
-Enginyer industrial per a projectes internacionals (Estudis d'Enginyeria Civil, Elèctrica o Mecànica, amb alt nivell d'anglès).
-Delegat comercial en el sector farmacèutic i químic (Obrir i desenvolupar mercats de les companyies farmacèutiques. Titulats en Farmàcia, Biologia o Química).
-Arquitecte JAVA Senior (enginyers en informàtica, amb domini de les tecnologies JAVA, JBOX, weblogic, etc. per l'aprofitament de les tecnologies a l'empresa).

Es pot tenir una idea més completa consultant el document original.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada