dijous, 7 d’agost del 2014

Beques curs 2014-2015

Avui mateix s'ha publicat al BOE la resolució mitjantçant la qual es convoquen beques de caràcter general, destinades a alumnes d'estudis postobligatoris. Hi entren aquí els estudis de Batxillerat, Formació professional i altres estudis no universitaris, així com els de grau universitari.  

Podeu consultar el text oficial de la resolució aquí. Hi consten els tipus de beca, els requisits (acadèmics i econòmics), l'import de les beques, i altres condicionants. El termini acabarà el 30 de setembre, si la beca és per estudis no universitaris. Pels estudis universitaris, finalitzarà el 15 d'octubre.

Les sol·licituds es poden fer per internet. En breu, apareixeran els formularis de sol·licitud en aquesta pàgina web del Ministeri.

De totes maneres, pels estudiants universitaris de Catalunya, és preferible fer la sol·licitud a travès de l'AGAUR, en l'apartat GRAL, quan aparegui dins de no gaires dies.


2 comentaris:

  1. Hola bon dia,
    La meva pregunta és si en el cas de les beques universitaries donades segons la nota de les PAU, es poden sol•licitar fent la selectivitat al setembre.
    Gràcies!

    ResponElimina
  2. És clar que sí! El termini no acaba fins octubre. Salutacions!

    ResponElimina