dimarts, 2 de setembre del 2014

Un fòrum... en proves

Sovint, alguns dels usuaris d'aquest blog parlen de que els resulten força útils els comentaris que fan altres companys. Per això, he pensat en incloure un fòrum en el blog, que faciliti aquesta relació.
En realitat, es tracta d'un grup de Google, on tothom que ho desitgi pugui plantejar preguntes als altres usuaris del blog i establir un diàleg enriquidor. Només cal observar unes mínimes normes de bon ús i de respecte a les persones i a les seves idees.
Per les consultes a l'autor del blog, es pot continuar com fins ara: plantejar-les a través de comentaris a les respectives entrades.
El Fòrum apareix a la part superior de la columna dreta del blog. I el podem considerar en fase de proves: si, passat un temps prudencial, no es veu la seva utilitat, el treurem.
Espero que pugui ser una eina profitosa.



2 comentaris:

  1. Hola Luis ! Tinc moltíssima il·lusió en estudiar el grau en Comunicació cultural de la UdG. Saps si queden places al setembre ? Merci!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marta!
      Com que la nota de tall ha estat un 5,00, cal esperar que n'hi hagi places pel setembre. De totes maneres, espera a que surti a accesnet el llistat d'estudis i places disponibles pel setembre: llavors ho tindràs segur del tot.
      M'agrada que tinguis il·lusió per començar: ja és una part de l'èxit!
      Salutacions i sort!

      Elimina