divendres, 24 d’octubre del 2014

Notes de tall 6ª i 7ª reassignacions

Aquesta setmana s'han publicat els resultats de la 6ª i 7ª reassignacions de places universitàries i, per tant, també les notes de tall corresponents.

Es poden veure les notes de la 6ª reassignació i les de la 7ª reassignació.

No s'ha notificat si encara n'hi haurà alguna reassignació més, o no.



7 comentaris:

  1. Hola! Estic a primer d'un grau, si vull cambiar-me a medicina només puc entrar repetint la sele? Em falta mig punt per la nota de tall

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Mig punt, penso que és molt. Crec que l'any vinent no baixarà gaire la nota. Per tant, només pots tenir garanties fent de nou la part específica de les PAU. Procura buscar alguna/es matèria/es en les quals puguis treure bones notes... i preparar-les bé durant aquest curs.
      Ànim, sort i salutacions!

      Elimina
  2. Hauria de repetir la fase general perquè la específica la tinc molt bé, les mates en la general em van fer baixar moltíssim, moltes gràcies.

    ResponElimina
  3. Hola bones, vaig fer la selec 2014 i ara m'he adonat q no m'agrada la carrera q estic fent i q vull fer "EDUCACIO PRIMARIA". El que passa es que vaig treure un 3.5 i un 6 a català i castellà, per tant, el meu dubte és: Com no puc entrar per lo de que la mitjana d'aquestes dues llengües ha de ser superior o igual a 5 (q no és el cas), puc fer directament les Proves d'aptitut i estalviar-me fer un altre cop la fase general de la selec? Gràcies adelantades!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si es fan proves d'aptitud específiques (ho sabrem aviat, suposo) sí que t'estalviaries la sele. Si no es fan, i continúa essent la nota de català i de castellà, hauràs de tornar a matricular-te de les PAU... Si em deixes el teu correu, investigo i t'aviso. El meu és inclanluis @ gmail.com
      Salutacions!

      Elimina
  4. Holaa! Estic estudiant el grau de Biologia a la UdG i el any que ve volia canviar-me a la UB amb el mateix grau... I em preguntava si sabries alguna cosa sobre les convalidacions d'assignatures. Gràcieees!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      El tema de les convalidacions és propi de cada universitat. Per tant, el que millor pots fer es dirigir-te a la UB demanant informació al respecte. Si no tens ocasió abans, pots anar-hi a la Jornada de Portes Obertes, que serà cap a mitjans d'abril.
      Salutacions!

      Elimina