dimecres, 15 d’octubre del 2014

Notes de tall de la 5ª reassignació

Ha sortit el llistat de les notes de tall posteriors a la 5ª reassignació de places.  Si se segueix el ritme de l'any passat, encara faltaria la 6ª reassignació, abans de finals d'cotubre. Caldrà estar atents a accesnet.

Podeu veure les notes en aquest enllaç.




6 comentaris:

  1. Bona tarda tinc un gran dubte i crec que vostè podria ajudar-me, he aprovat la selectivitat però no vaig poder entrar a la facultat que volia doncs com aquest any tinc problemes la millor forma era esperar un any l'any que ve vull pujar nota mitjançant les específiques però em vaig mudar de ciutat i com em torno a inscriure i a on aniria a recollir les notes ja que el meu institut està ja molt lluny

    ResponElimina
  2. Bona tarda!
    En primer lloc, lamento que no hagis pogut entrar allà on volies. No et desanimis, que potser l'any que ve entraràs a la primera... sobretot si et van bé les específiques (procura preparar-les molt bé).
    Sobre el que dius, no hi ha cap problema.
    A partir d'ara, encara que no haguessis canviat de ciutat, la matrícula per les PAU i la preinscripció les faràs per lliure (a través d'accesnet) i, quan hagis de recollir les notes, ja et diran on (normalment, allà mateix on es fan les PAU).
    Com veus, ja pots quedar-te tranquil(·la).
    Aprofita bé l'any que t'han regalat... sense tú voler-ho.
    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, però a través de l'accesnet (prematricula) amb el mateix compte o amb un altre, ja que la nota aprovada la tinc en la meva compte actual ?

      Elimina
    2. Hola!
      Això que demanes, ho hauràs de preguntar a accesnet. De totes maneres, quan hagis de entrar-hi per primer cop (quan facis la matrícula i/o la peinscripció), si no pots accedir-hi amb el teu compte actual, vol dir que n'has de demanar un de nou. Si vols, pots fer una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Sort i salutacions!

      Elimina
  3. Hola Luis,
    Sóc el Marcel, he començat Enginyeria Industrial però em vull canviar a Dret + ADE enlloc. Em puc canviar a meitat d ' any? I en cas afirmatiu, com ho faig? Moltísimes gràcies,

    Marcel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Marcel!
      Potser no ho tindràs fàcil, cas de ser possible. Mirant la disponibilitat de places al setembre, només n'hi havia 2 a Girona... si no les han ocupat ja els que van fer la preinscripció al setembre.
      Pots adreçar-te a la UdG i preguntar si encara hi són, les dues places. En cas afirmatiu, demanar com ho hauries de fer per canviar-te.
      Crec que és la teva única oportunitat, sense haver d'esperar al curs pròxim.
      Sort i salutacions!

      Elimina