dissabte, 11 d’octubre del 2014

Notes de tall i 4ª reassignació de places

Ha sortit el resultat de la 4ª reassignació de places universitáries i, per tant, també les corresponents notes de tall, que es poden veure avall.

Notes Tall 4a Reassignacio JUNY 2014 (10-10-14)

4 comentaris:

  1. Bona tarda! Tinc un dubte.. Estic cursant 2n de Batxillerat i m'agradaria saber en quina nota de tall m'he de fixar per poder entrar al Juny del 2015, a la de la 1a assignació o a l'útlima? Moltes gràcies!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Maria!
      D'un any a un altre, la cosa pot canviar. Si em dius en quins estudis penses, podem concretar més. De totes maneres, més val que et fixis en la nota de la 1ª assignació: convé apuntar alt!
      Què facis un 2n molt bo: aquest és el gran secret...
      Ànims, sort i salutacions!

      Elimina
  2. Moltes gràcies, m'agradaria estudiar Farmàcia i la nota de la 1a assignació és un 9,5 i en canvi la de la 4a assignació és un 8,8..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda de nou!
      A Farmàcia la nota de tall no sol variar gaire els últims anys: sempre està sobre el 9,5. I, després baixa una mica (habitualment, menys d'un punt).
      Pensa que, si fas una o dues matèries a la fase específica de les PAU, pots treure una nota superior al 9,5 per anar tranquil·la.
      Et repeteixo el que ja et deia: procura pujar el més possible les teves aquest any i, sobretot, també a les PAU, preparant-les bé.
      Què et vagi molt bé! Salutacions!

      Elimina