divendres, 10 de juliol del 2015

Notes de tall 1ª assignació (10.7.15)

Podeu consultar les notes de tall posteriors a la 1ª assignació de places universitàries, en aquesta adreça:

https://es.scribd.com/doc/271142284/

o en aquesta altra:

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/docs/2015/07/10/12/19/b3671b8b-2150-4bc4-a019-001388077dd4.pdf

o consultar-la aquí mateix:




68 comentaris:

  1. Hola Luis!
    No m'arriba la nota per estudiar allò que vull, però resulta que aquest grau també els ofereixen a la universitat de Salamanca. Si he fet les PAU a Barcelona i tot aixó, em podria matricular aquest curs 2015-2016 a aquesta universitat?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Hauries d'haver fet la preinscripció a Salamanca. Ara, pots fer una consulta a la Secretaria dels estudis que vols fer, a Salamanca, preguntant si encara tens possibilitats.
      Una altra opció -si la teva nota no és molt baixa respecte a l'actual de tall- és esperar a les següents assignacions, a veure si pots entrar-hi.

      Salutacions!

      Elimina
  2. Hola Luis, en primer lloc gràcies per un bloc tan bo i que ajuda tant als estudiants, especialment per la molesties que prens contestant a tothom.

    En segon lloc, i veient la tèndencia del grau d'economia, creus a la UB o UAB baixarà fins al 6,7 o menys o que al igual que a l'any 2012 es quedarà per sobre d'aquesta xifra. Es que em fotria molt no poder entrar per culpa de que aquest any les notes son més altes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Gràcies per les teves paraules!
      Sobre les noptes, cada any va com va: depén molt de la demanda i, per suposat, de les notes de la gent. Les xifres d'anys anteriors són només orientatives.
      A veure si tens prou sort!
      Salutacions!

      Elimina
  3. Bona tarda Lluis, tinc varies questions: aquest any han pujat molt les notes en el meu cas anava justa, es a dir a engenyeria química volia entrar a la ub amb el meu 7,2 en els quadres comparatius d'anys passat mai a estat per sobre 7,6 i sempre baixava (2na assig) al 6 coma algo. Però aquest any a pujat fins al 8 i més ... la meva pregunta és m'han donat la 2 preferencia upc vull esperar a la 2na assignació però tinc por de perdre la plaça de upc. La perderia fins el 23?
    - Espero a les 2na assignació o es imposible que baixi tant ? Honestament crec que no baixará i si baixa .. 3 dècimes. Però l'esperança es l'ultim que es perd ...
    - La meva segona opció a l'UPC hem surt que es concertada "upc CA "es veritat es a dir no es pública? Per què tinc entes que hi ha dues enginyeries quimiques a l'UPC la de nota més alta (gairebé un 9..8,8..) i la baixa (6,7.. on he entrat).
    Tinc por de perdre totes les opcions i d'anar a una concertada que es pagaría molt més...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      La 2ª preferència que t'han donat, no la perdràs fins la 2ª assignació de places. Si no et matricules ara d'aquesta 2ª preferència i no fas res, participaràs en la 2ª assignació.
      Ho tens difícil, però no imposible.
      Enginyeria Química UPC CA (CA vol dir centre adscrit) no és més cara: val 39,53€ /crèdit. Penso que és la que s'imparteix aquí:
      http://www.upc.edu/aprendre/estudis/graus/enginyeria-quimica-barcelona-euetib

      Crec que t'ho he aclarit. Si no, ja tornaràs a preguntar quan vulguis.

      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Moltes gràcies, per la teva resposta estic més tranquila, sí es l'EUETIB pensava que era centre concertat=CA (quina vergonya).
      Un altre cop, gràcies.

      Elimina
  4. Hola! Estic molt desanimada. Volia entar a la udg a infermeria i no he entar. Tinc un 8'428 ila nota aquest any es de 8'896. Nomalment els altres any baixava bastant. Creus que pot baixar 0'468?
    Una pregunta no acabo d'entendre perque baixen les notes a la segona asignacio si per defecta el program continua amb procés de segona assignació. Perque se suposa que ningú perd la seva plaça. Que ha de passar perqur baix a la segona assig?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      En primer lloc, procura animar-te: no has de perdre d'esperança d'entrar.hi, perquè encara tens opcions.
      Mira: és veritat que l'any passat, entre la 1ª i l'útima assignació, la not va baixar només un 0,376. Però en 2013, la baixada va ser de 0,630, i l'any anterior, de 1,160.
      Perquè aquest any no pot baixar un 0,468?

      Un cop dit això, la teva pregunta de perquè baixen les notes, quan ja s'han donat totes les places a la 1ª assignació, només té una resposta: perquè n'hi ha gent amb plaça que no es matricula. Per quina raó? Perquè s'en van fora de Catalunya a estudiar, o a una universitat privada, i van fer la preinscripció "per si un cas".
      A cada assignació passa això. I, quan deixa de passar, és quan ja no baixa la nota de tall.
      Has d'esperar que n'hi hagi força gent que renuncii a matricular-se a Girona (pitjor per ells, no? Es nota que visc a Girona?).

      Crec que t'he contestat. No em dius si t'han donat una altra plaça, però ja es veu que el que vols és fer-ho a Girona...
      Sobretot, res de desànims, que encara en queden assignacions i reassignacions

      Elimina
    2. Moltes gràcies intentaré no perdre l'esperança.

      He entarat a psicologia a la udg però no vull fer psicologia a més l' horari es de matins i tardes no es un torn unic i jo haig de treballar. En canvi infermeria hi han dos torns o be de mati o be de tarde, i es el que mi m'agrada.

      Elimina
  5. Hola Luis!

    M'he quedat només a 24 mil.lèssimes d'entrar a Ciències Polítiques a la UPF (jo tinc un 8,368 i la nota de tall en la primera assignació es de 8,392). En aquest cas, creus que tinc possibilitas d'entrar en la segona assignació?

    Gràcies i felicitats pel teu magnífic blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Suposo que sí. L'any passat, la nota va baixar més 0.15 entre la 1ª i l'última assignació. A poc que alguns deixin de matricular-se ara, deixaran places pels que esteu més a la vora.
      Ànims. Salutacions!

      Elimina
    2. Ah! I gràcies per les teves paraules respecte al blog!

      Elimina
  6. Hola! Tinc una pregunta, jo vull fer Dret a la Pompeu i tinc un 9.884 i pensava que potser baixava i entrava ja que demanaven un 9.9, però aquest any ha pujat a un 10.25. El cas és que m'és igual entrar a la UB (2a preferència) però la meva pregunta és: si m'espero a la segona assignació a veure si tinc sort i baixa la Pompeu, i després no baixa, no puc escollir horaris a la UB? M'agradaria saber en què es basen per triar horaris. Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Crec que tens raó. Els torns i horaris es trien habitualment per ordre de matrícula. Per tant, si has d'anar-hi després de la 2ª assignació, hauran passat per davant els de la 1ª assignació.
      De totes maneres, això és relatiu, perquè si t'han donat plaça en la teva 2ª preferència, i vols fer la matrícula ara,l'hauràs de fer el dia 17 de juliol, quan els de 1ª preferència ho faran del 14 al 17... O sigui, que és molt semblant a esperar a la 2ª assignació.
      Espero haver resolt els teus dubtes. Salutacions!

      Elimina
    2. Normalment, a la segona assignació queden torns de matí a una universitat gran com és la UB? Es que em fa por arriscar-me a veure si baixa i a sobre de no poder entrar, haver d'anar de tarda... Gràcies de nou

      Elimina
    3. Ignoro si queden places. Ja he dit abans que n'hi ha poca diferència entre matricular-se el 17 i a la 2a assignació

      Elimina
  7. Hola, amb un 12,029 creus que podrè entrar a medicina a Lleida? La nota ha pujat bastant respecte a l'any passat (de 12,044 a 12,246 crec) y no sé si baixarà el suficient sent un grau amb tanta demanda...

    Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Oscar!
      Ës difícil de dir, però pensa que l'any passat va baixa la nota només 0,137 entre la 1ª i l'última assignació... De totes maneres, cada any va com va i mai es pot dir res amb seguretat.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  8. Hola!! M'ha quedat 0.06 per entrar a dret a la UdG, que hi ha 150 places. La nota podria baixar almenys aquest 0.06?
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Jo penso que sí! Hauria d'anar molt malament perquè no entris. Però mai es pot assegurar.
      Que tinguis sort!

      Elimina
  9. Bones! Per quin motiu la nota pot baixar a la 2a assignació? De fet si la gent ha posat la carrera a les seves preferéncies, perquè hauria de no matricular-se?
    Merci!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      La raó més habitual és perquè n'hi ha gent que pensa estudiar fora de Catalunya, o en una universitat privada, i fan la preinscripció pública "per si un cas". Són aquests els que deixen places lliures per ser adjudicades en la 2ª assignació i, per tant, la nota baixa.
      Salutacions!

      Elimina
  10. Hola Luis!
    La meva nota es un 9,784 i me quedat a unes centèsimes del 10,238 que demana Farmàcia en la primera assignació. He vist que altres anys sol baixar entre un 0,8 - 0,7 en la 2n assignació. Aleshores, s'hem plantegen dos dubtes:
    - Creus que encara tinc possibilitats per entrar a Farmàcia, ja que aquest any les notes de tall han pujat molt respecte l'any passat?
    - Si es dona el cas de que en aquesta segona assignació no ho aconsegueixo (espero que això no passi), i no vull fer la meva tercera preferència que es Infermeria a la UAB... tinc alguna altra manera per entrar a Farmàcia? No entenc això de la reassignació, es per els que van fer la PAU al juny o només per els de setembre?
    Moltes gràcies per dedicar-me el teu temps.

    ResponElimina
  11. Soc el mateix que l'últim comentari. Un altre dubte, el fet que una persona tingui suficient nota per a la 1a preferéncia, i que per tant també en tingui per la 3a (suposem que entra a medicina però també va posar com a 3a alguna enginyeria de 5), també se li guarda una plaça a la carrera de la 3a preferéncia no? Llavors al descartar la 3a, la plaça quedaria lliure?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola de nou!
      Si t'han donat la 1ª preferència, no es guarden les notes de les següents. Només es guarden les preferències que han estat assignades.

      Elimina
  12. Hola, Naujot!
    Fa de mal dir si tens o no possibilitats. El que dius és cert: cada any sol baixar la nota, però mai es pot saber quant, fins que no arriba l'assignació.
    Si a la 2ª assignació no et donen Farmàcia, has de matricular-te a la que et donin, si no vols perdre un any. Pots dir també que vols continuar en el procés d'assignacions, Tens tots el tràmits explicats aquí:
    http://lorientacio.blogspot.com.es/2015/07/divendres-10-1-assignacio-de-places.html

    Les reassignacions (i la 2ª assignació) es produeixen quan n'hi ha alumnes amb plaça que no es matriculen: llavors alliberen la seva plaça i poden entrar els següents de la llista. Per aixó la nota de tall baixa.
    Si, després d'una assignació, tothom es matricula, ja no queden places lliures i la nota de tall ja no baixa.
    Espero que hagi quedat clar. Si vols, pots preguntar tot el que vulguis.
    Sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ha quedat ben clar, moltes gràcies per tot Luis! Per cert, un blog genial! M'ha resolt molts dels dubtes que tenia.

      Elimina
    2. Hola, Naujot!
      Gràcies per les teves paraules. M'alegra que el blog t'hagi estat útil: per això ho faig. I que n'hi hagi gent agraïda com tú, m'anima a seguir. Gràcies i molta sort!

      Elimina
  13. Abans de res donar-te les gràcies per haver creat aquest blog tant interessant i per contestar a cada una de les preguntes que et fem. Estic a l'espera de les reassignacions del dia 23 de juliol. En el cas que no baixi el suficient, però baixi, la nota de tall del grau que vull fer puc esperar-me a les successives reassignacions a veure si baixa més? si fos així, al final del procés de reassignacions (cap allà el mes d'octubre) em podria trobar sense haver guanyat la plaça que volia i havent perdut l'adjudicada el dia 23 de juliol? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Gràcies per les teves paraules!
      La plaça que t'adjudiquin el 23 de juliol no la perds, perquè t'hauràs de matricular llavors. A més, si vols, pots indicar que desitges continuar en el procés d'assignacions. Ho tens tot explicat aquí:
      http://lorientacio.blogspot.com.es/2015/07/divendres-10-1-assignacio-de-places.html

      Si et queden dubtes, m'ho dius, Sort i salutacions!

      Elimina
    2. saps si hauré de pagar dos matrícules i després se'm retornarà o directament es fa la compensació d'una per l'altre.
      Gràcies

      Elimina
    3. Hola!
      Es compensarà una per l'altra.
      Salutacions!

      Elimina
  14. Bones!
    Tenc un dubte, no m'arriba la nota per estudiar veterinaria, l'any passat la nota de tall va ser un 11,2 i jo tenc un 11,6 i pensava que entraria pero aquest any la nota ha pujat fins a un 11,8, tenc possibilitats d'entrar ? en la segona asignacio solen quedar plases en una carrer tan solicitada?
    estic bastant preucupada de no poder entrar
    moltes gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bonn dia, Sophia-Laura!
      Cal esperar i confiar... 0,2 pot semblar poc, però en les assignacions de Veterinària és bastant. Tot depèn del nombre d'alumnels admesos que no es matriculin, i deixin places lliures. Però això és impredecible...
      Espero que tinguis sort! Salutacions!

      Elimina
  15. Bon dia! A l'hora de triar els horaris, de què depèn? De les notes, de la matrícula, etc.?

    ResponElimina
  16. Bon dia!
    Es tria horari quan et matricules. Per tant, qui primer es matricula té prioritat.
    Salutacions!

    ResponElimina
  17. Bon dia!

    M'agradaria estudiar psicologia a la UDL i m'he quedat fora per 0,2 decimes. Estic esperant la segona assignació. Consideres que tinc alguna oportunitat per entrar?

    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Mai se sap. Però no estàs gaire lluny... Jo que tú estaria esperançat/d.
      Salutacions!

      Elimina
  18. Hola Lluis.

    Sóc l'autor del comentari anterior. Consideres que 0,2 és una gran diferencia?

    Gràcies per contestar i també per aquest blog tant interessant que tens!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola de nou!
      No és molta diferència. L'any passat, de la 1ª assignació fins l'última, la nota de tall de Lleida va baixar 0,5 (no sé quant va baixar de la 1ª a la 2ª). O sigui, que és factible que puguis entrar.
      El que passa és que cada any pot ser diferent de l'anterior. Per això t'he dit que mai se sap.
      Ah! I gràcies per les teves paraules. La meva satisfacció és que el blog sigui útil.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  19. Bona nit!
    Primer, enhorabona per aquest blog ja que els estudiants hi podem trovar de tot i ens és ben útil!
    El cas és que escric com la gran majoria perquè no he entrat. Volia fer medicina a la uab (12.394), i m'he endut una gran decepció en veure que amb la meva nota (12.384) no he entrat com si ho hagues fet anys anteriors (m'han donat Lleida). Desil.lusionada com estic, no se que fer...
    A sobre sóc de València, i em planteja un altre problema: tinc que fer el trasllat d'expedient, el qual sols me l'accrpten una volta estic acceptada a una uni cat. Puc solicitarlo, encara que em matticule en la 2a assignacio i a la uab? O em tinc que esperar a tindrela uni segura?
    Tercer dubte- acabo ja...- si, sigue on sigue, em matricule a la 2a assignacio i durant la reassignacio em donen una carrera que vulgués, perdria el valor de la matricula d'honor?
    I, per acabar, a una amiga també te el problema de que si li accepten a madrid, te que matricular-se abans de que surtiga la 2a asignació. Hi ha alguna solució per a no perdre Madrid?
    Moltes gràcies per tot, i fins un altra!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      En primer lloc, gràcies per les teves paraules. Estic content si el blog és d'utilitat.
      Tens possibilitats d'entrar-hi a la UAB: l'any passat, entre la 1ª assignació i l'última, la nota va baixar 0,1, i tú et trobes a 0,01...
      Si no vols la plaça de Lleida, ara no has de fer res: simplement, esperar al 23 (2ª assignació).
      A la 2ª assignació, et donaran una plaça (la de Lleida o la de la UAB) i llavors t'has de matricular si no vols perdre-la, tot i que (si et donen Lleida) també pots dir que vols seguir en el procés d'assignacions.
      Per tant, ja estaràs acceptada oficialment i podràs demanar el trasllat d'expedient. El valor de la MH no el perdràs, no pateixis.
      Per la teva amiga que va a Madrid no tinc res a dir, perquè ignoro com funciona això allà.

      No tens motius per estar desil·lusionada: tens molts números per obtenir la plaça que desitges.

      Sort i endavant!

      Elimina
  20. Normalment solen quedar places en una carrera de 150 com dret udg?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si la nota de tall és superior a 5, ja no n'hi ha places. Però s'alliberen les dels alumnes que no es matriculin. Per això, a la 2a assignació pot entrar-hi gent.
      Salutacions!

      Elimina
    2. Però em refereixo a que si a la 1a assignació no s'omplen totes les places, llavors les que han sobrat són omplertes amb els de la 2a assignació no? I després si en sobren, es queden per setembre.

      Elimina
  21. Hola! primer moltes gràcies per aquest bloc. bé, jo el meu dubte és si el resultat de l'assignació definitiva s'ha de publicar alguna cosa nova a accenet o només consisteix en canviar les altres preferencies en la 1a? Perquè jo vaig estar acceptada a la 3a preferencia pero novull esperarme a la 2a assigació per tant vaig fer el tràmit de l'assignació definitiva i van dir que publicarien els resultats el 15 de juliol però avui l'únic que he trobat a accenet és que a la preinscripció original m'ha posat la que era la meva 3a preferencia en 1a pero no han publicat res. A més el tràmit per on vaig fer l'assignació definitiva ha desaparegut. I ara no sé si el meu procés de preinscripcio ha finalitzat o encara no perquè no han publicat res nou, només m'han canviat les preferencies. Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Sajda!
      No hi ha cap problema. avui has vist que no estàs en la 3ª preferència, sinò en la 1ª, perquè has optat per aquests estudis. El que han publicat és precissament això: passar-te de la 3ª a la 1ª preferència. El teu procés ha finalitzat.
      Ara has d'anar a matricular-te el dia 17 (demà passat divendres). SI no ho fas, perdràs la plaça.
      Espero que t'hagi quedat tot ben clar.
      Salutacions!

      Elimina
    2. Ah! I gràcies per les teves paraules sobre el blog!

      Elimina
  22. Bon dia! Primer de tot dir que aquest blog és de gran utilitat per resoldre dubtes. Una cosa, a les carreres amb tantes places, solen guardar-ne per la 2a assignació? Perquè la nova nota de tall 2015 perquè són aquestes, és a dir, perquè han tallat aquí?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Gràcies per les teves paraules!

      El procés és: a la 1ª assignació es donen totes les places disponibles: la nota de tall és la de l'últim alumne admés.
      Com que n'hi ha alumnes amb plaça que no acudeixen a matricular-se (perquè van a una universitat privada o fora de Catalunya), deixen places lliures. Aquestes són les que es donen a la 2ª assignació.
      Així funciona.
      Salutacions!

      Elimina
  23. Hola Lluís

    Primer dir-te que moltes gràcies per escriure un bloc tan orientatiu.

    Volia consultar-te el següent: He tret una nota de la selectivitat de 9,66 i no he entrat en 1ª assignació a Farmàcia, que enguany té una nota de tall en aquesta assignació de 10,238. Donat la pujada d'enguany en la nota de tall d'aquest grau, estic pensant de presentar-me de nou a les matèries específiques de les PAU al setembre. Si em matriculo a les PAU de setembre queda anulat el meu procés de preincripció? Ho pregunto perquè la selectiviat al setembre comença el dia 2 i la 1ª reassignació és el 3 de setembre, per tant si em matriculo a les materies específiques de les PAU de setembre això m’invalida de seguir el procés de preinscripció que ja tinc iniciat anulant així les meves possibilitats en la 1ª reassignació?

    Moltes gràcies i salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Gràcies per les teves paraules sobre el blog!

      En primer lloc, veig que ho tens difícil: hauria de baixar la nota más de 0,5... Tot i que no hi ha res imposible! Cal veure quan baixa en la 2ª assignació.
      Fer examens a les PAU de setembre, no afecta a la preinscripció del juny. Però, com que hauràs de fer la preinscripció del setembre, llavors sí que quedaria anul·lada la de juny.
      A més, cal que pensis que probablement al setembre ja no quedaran places a Farmàcia i, per tant, hauries d'esperar al curs següent.

      Sento pintar-te un panorama més aviat fosc, però així està la cosa.

      Salutacions!

      Elimina
  24. Bones!

    Els que no entrem a la segona assignació i volem esperar fins al setembre, que perdem la carrera on hem entrat provisionalment?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Efectivament: si no et matricules després de la 2ª assignació, perds la plaça que t'havien donat. Hauràs de fer la preinscripció del setembre, però llavors potser ja s'han exhaurit les places...
      Salutacions!

      Elimina
    2. Però si volem seguir en el procés de reassignació no ens guarden pas la plaça per si un cas?

      Elimina
    3. Doncs no. T'has de matricular i, a més, dir que vol continuar en el procés d'assignacions.
      Mira l'entrada que acabo de publicar aquesta tarda:
      http://lorientacio.blogspot.com.es/2015/07/23-de-juliol-segona-assignacio-de-places.html

      Salutacions!

      Elimina
  25. Hola

    He mirat els resultats de la segona assignació i no he entrat per 0,028. Esperare la tercera assignació del setembre, quin dia es publicaran els resultats d'aquesta tercera assignació?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es diu 1a reassignació, i surt el 3 de setembre.
      Però ara has de matricular-te de l'estudi que t'han assignat, i indicar que vols seguir amb les assignacions.
      Salutacions!

      Elimina
  26. Hola, soc una alumna de 2n de batxillerat interessada en cursar infermeria a la UB (campus bellvitge) i he observat que aquest ùltim any generalment totes les notes de tall han pujat, hi ha els qui diuen ue es PAU van ser més fàcils i per això van pujar. La nota per accedir a la UB és un 9,898 (un 7.07 sobre 10), jo de moment tinc més o menys un 7.3-7.4 sobre 10 i per tant entraria. Però creus que les notes de tall pel proper any poden pujar de nou?
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Fa de mal dir si les notes de tall pujaran o baixaran. Si pujen, no ho faran gaire. Per tant, convé que t'apliquis a treure una bona nota de 2n.
      A més, pensa que amb el teu 7.3-7.4, hauries d'anar-hi a la part específica de les PAU i examinar-te d'alguna matèria de modalitat, i pujar més de 2,5 punts la nota. Això vol dir fer-ne dues matèries que ponderin 2 punts (per exemple) i treure, almenys, un 7 de cadascuna (pujaries 2,8 punts).

      Espero que et vagi bé el curs i puguis accedir-hi a Infermeria.
      Salutacions!

      Elimina
  27. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  28. Hola bon dia, he estat mirant les notes de tall ja que vull estudiar biotecnologia a la uab. En aquest cas està en un 11,194, però quan hi vaig anar a les portes obertes de la uab i concretament vaig assistir a la xerrada de graus de biociencies, van informar que estava en un 11,7 (biotecnologia), la veritat és que no ho acabo d'entendre perquè fins i tot en el meu centre d'estudis apareix que la nota de tall es segueix trobant en el 11,194. Sencillament, què he de mirar? Gràcies :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Isabelle!

      Has de mirar el llistat oficial, que pots veure aquí:
      http://universitatsirecerca.gencat.cat/web/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/.content/acces_i_admissio_a_la_universitat/preinscripcio_per_a_les_universitats_publiques__i_universitat_de_vic/llistes_de_notes_de_tall_i_de_places_universitaries/documents/Quadre-comparatiu-nota-de-tall-1a-assignacio-amb-la-de-lultima-assignacio.-Juny-2015.pdf

      Observaràs que n'hi ha dues notes: la de l'inici del procés d'assignació, i la del final. A Biotecnologia (UAB), la primera és 11,194, i l'última, 11,035. O sigui, que es va moure molt poc.
      Ignoro d'on van treure que era 11,7...

      Sort i salutacions!

      Elimina
  29. Hola bona tarda!
    Primer de tot, moltes gràcies, vaig consultar-te fa un any de la millor opció per intentar estudiar medicina i finalment vaig fer un cfgs per treure nota i accedir-hi amb la sele feta del juny.
    La questió és que, el meu dubte recau en si, en cas que biologia i química no m'anéssin gaire bé, la darrera assignació de la nota de tall és després de la selectivitat de septembre? Ho dic perque m'interessaria pujar la nota però no sé si al septembre quedarà alguna plaça a les univeristats catalanes. En aquest cas, la opció que tindria seria la d'esperar-me un any fins a juny per veure si puc entrar en aquella convocatòria no?
    Moltes gràcies d'avantmà!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Kevin!
      La darrera assignació sol sortir després de les PAU de Setembre (normalment, a l'octubre). De totes maneres, Medicina s'omple bastant abans d'aquesta data. De fet, s'omple a la 1ª assignació però, com que n'hi ha gent que no es matricula, queda alguna plaça per la següent assignació. I això pot passar en alguna assignació més, però s'acaba aviat... O sigui: que pujar nota al setembre et servirà, però per curs següent. Tu veuràs si et compensa més això o esperar a examinar-te l'any vinent.
      Espero haver-te ajudat. Salutacions i sort!

      Elimina