dijous, 23 de juliol del 2015

Notes de tall (2ª assignació, 23.7.15)

Han sortit publicades les notes de tall, resultat de la 2ª assignació de places universitàries. Es poden veure a continuació:

17 comentaris:

  1. Con s'explica que algunes carreres (la meva d'espera, medicina) no s'hagi mogut gens? Em sembla una burrada.. Significa que no canviara a set?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Té una explicació: a cada assignació es donen totes les places disponibles. Si després n'hi ha gent que no es matricula, aquestes són les places que surten en la següent assignació.
      Si la nota de tall no es mou, és perquè ha anat tothom a matricular-se i, pen tant, ja no resta cap plaça lliure. A no ser que passi alguna cosa molt rara, això ja no es mou.
      ho sento per tú...

      Salutacions!

      Elimina
    2. Bon día, volia donar un altre punt de vista.
      Crec, encara que no puc assegurar res, que les notes de medicina de Catalunya si es mouran. A això li vull atribuir dos fets:
      Catalunya va ser de les primeres en traure les assignacions, i es ben sabut que gent d'altres comunitats envía una preinscripcio a les universitatsa catalanes per a asegurarse una plaça a medicina. Moltes d'aquestos, per tant, es van guardar la seva plaça de medicina fins a veure la de la seva comunitats (puc posar l'exemple d'un amic que va guardarse la plaça de Barcelona fins que va obtenir la de la UV)
      D'altra banda, tambe com a tu em sembla una burrada que no baixe, haventho fet totes les demes universitaria. Excepte catalunya, totes les altres han baixat (visita la página de casimédicos, et diuen día a día la situación de les notes de tall)
      En conclusión, crec que duran la reassignacio la nota de medicina es moura, això que et dessitjo molta sort!

      Elimina
  2. Me he quedado a 0,04 de la carrera a la que quería entrar. Alguien me puede decir cuantas asignaciones hay y que días son? y luego están las reasignaciones que son cosas distintas? estoy hecho un lío

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Las asignaciones son dos y ya han pasado, La primera reasignación será el 3 de septiembre y, luego, cada 10-15 días, hasta mediados de octubre aproximadamente.
      Ahora has de matricularte en la opción que te hayan asignado y, además, indicar en accesnet que deseas continuar en el proceso de reasignaciones.
      Espero habértelo aclarado.
      Saludos cordiales!

      Elimina
    2. he visto que hay hasta un total de 7 reasignaciones, pero en qué consisten? Si la nota baja es porque alguien no se ha matriculado? hay alguna posibilidad de que baje alguna décima?

      Elimina
    3. Exacto: quedan plazas si hay gente que no se matricula. Por tanto, es imprevisible.

      Elimina
  3. Buenos días. Me gustaría saber que es más recomendable, si ir a un Ciclo de Grado Superior o hacer un Grado con una nota de corte baja, y posiblemente con pocas salidas laborales?

    Porque me temo que entrando en grados como Relaciones Laborales, Información y Documentación o Gestión y Administración Pública al final pueda tener menos oportunidades laborales que haciendo un CFGS. Que opinas?

    En segundo lugar, si me matriculo en una carrera y pido seguir para las futuras reasignaciones. Que pasa si me reasignan donde quiero? Tendré que pagar 2 matrículas?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es difícil responder, sobre todo sin conocer a la persona, sus aficiones, intereses, etc. Solamente te puedo dar una opinión general, y muy personal.
      Por oportunidades laborales, sin duda te conviene hacer un Ciclo de Grado Superior: tendrás muchas más salidas profesionales que con una carrera de nota baja. Al menos, en general.
      Si ahora te matriculas, y pides seguir en el proceso de asignaciones, no pierdes la matrícula: si te dan luego otra plaza, haces el cambio y ya está.

      Saludos cordiales!

      Elimina
  4. I si em matriculo i després, al Setembre, em paso a un Cicle Superior perdré el diners pagats per la matrícula?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em temo que sí. Pots fer una consulta a l'Oficina d'Accés..
      Salutacions!

      Elimina
  5. Hola bon dia Lluís!
    Vull fer nutrició i dietètica a la UBperò m'he quedat fora amb un 9,444 tot i esperant a la segona assignació però vull intentar-ho un cop més en la reassignació de setembre, però la qüestió es que m'he donat compte que vull fer fisioteràpia en cas de no poder entrar a nutrició i volia preguntar si encara estic a temps de afegir una nova preferencia en el meu llistat de prenscripcio universitària ?per tal de anar més tranquila sabent el 3 de setembre si entro o no, havia pensat en fisioteràpia Gimbernat a la UAB ( centre adscrit), la seva nota de tall sempre acostuma en ser un 5 vol dir llavors que tothom entra fins els de la convocatòria del setembre? Em fa por que fins aquell moment s'hagin euxarit totes les places.

    Una altre cosa jo m'he matricula en les PAU per millorar nota, es te en compte els alumnes que van fer la sele al juny o tots diguéssim entren per nota? i si per exemple si no faig la sele i em quedo amb la nota de juny i resulta que hi ha unes quantes places lliures qui entraria primer un alumne amb una nota més baixa però es de l convocatòria del juny o un altre que te una excel·lent nota però es de la convocatòria del setembre?
    Moltes gràcies Lluís per Dedicar-me el seu temps!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      A veure si puc respondre a totes les teves preguntes.
      Ara ja no es podeen fer canvis a les preferències. L'únic que pots fer és la preinscripció del setembre (facis o no les PAU al setembre), amb noves preferències. Com que és del 18 al 21, ja sabràs si el dia 3 t'han donat el que volies o no.
      El problema és que n'hi hagi places pels preinscrits al setembre: això, per desgràcia, és imposible d'esbrinar ara.
      Sobre les notes, sempre van per davant les notes altes, independetment de quan s'hagin aconseguit.

      Si vols anar més sobre segur, pots fer una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91

      Salutacions!

      Elimina
  6. Bon dia! Tinc un dubte, jo vaig fer un canvi de preferències en la prematricula fa unes setmanes però la opció a la que volia accedir està plena (cosa que mai havia passat) pero tot i així estàn obligats a deixar com a mínim 4 places vacants. Ara bé, la universitat que em va ser assignada (a la que no volia accedir) em segueix dient que em matriculi.

    La meva pregunta és, si espero a setembre per saber si queda alguna plaça a la universitat a la que vull anar tinc alguna possibilitat de no perder plaça a la que tinc assignada (on m'han dit que no s'omplirà)?

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Teòricament, si no et matricules ara de l'opció que t'han assignat, la perdràs. Una altra cosa és el que vulgui fer cada universitat...
      T'aconsello que facis una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91

      Salutacions!

      Elimina
  7. Hola,

    Et voldria demanar, si no és una gran molestia, una adreça de correu electrònic ja que m'agradaria enviar-te un missatge enlloc de deixar-te una publicació en forma de comentari.

    ResponElimina