dimarts, 5 de febrer del 2019

Nous graus pel curs 2019-2020

Cada any, les universitats es posen al dia: apareixen nous graus i dobles graus o estudis duals.  Pel pròxim curs, aquestes són les novetats, pel que fa referència a les universitats de  Girona i de Barcelona.


Girona:

La Politècnica gironina començarà un nou grau, en modalitat semipresencial , de Arquitectura Tècnica i Edificació.

També s'engegarà el nou grau en Tècniques de Gestió de Petites i Mitjanes Empreses, a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

A l'Escola Universitària Mediterrani, adscrita a la UdG,  hi haurà un nou grau dual en Logística Industrial i Serveis Comercials.


Barcelona:

A la Universitat Autònoma, els graus de Comunicació de les Organitzacions i Comunicació Interactiva, de 4 anys de durada, oferiran 60 places cadascun.

També a la UAB, començarà a impartir-se el grau  Contemporary World Studies (Estudis del Món Actual), de 3 anys de durada, que s'impartirà en anglès.

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià, adscrita a la UAB, començarà a impartir Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica. El títol disposa de dos itineraris d'especialització: Generació i consum eficient d'energia i Energia elèctrica.

A la Universitat Politècnica de Catalunya, l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona i l'Escola Superior d'Arquitectura de Barcelona, inauguraran el grau en Paisatgisme, de quatre anys acadèmics.

El CETT, especialitzat en turisme i adscrit a la UB, ampliarà la seva oferta amb el grau en Negoci Digital i Innovació en Turisme, de 3 anys de durada.

La Salle (Universitat Ramon  Llull) preveu incorporar Arts Digitals,  que compartirà àmbit amb el grau d'Animació.

Per últim, la Universitat Abat Oliba (UAO) anuncia el nou grau de Comunicació Digital i Mitjans Interactius, de 3 anys de durada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada