divendres, 27 de juliol del 2012

Notes de tall (2ª assignació)

S'han fet públiques les notes de tall resultants de la segona assignació de places (juny 2012).
Les podeu consultar aquí.


La pròxima assignació tindrà lloc el 14 de setembre.

4 comentaris:

  1. A la preinscripció de Juny no vaig sol•licitar plaça per a el Grau que ara vull fer, però m’han dit que si que hi ha plaça en Setembre i a més a més tinc nota de sobra, tinc que esperar a la preinscripció de Setembre per poder entrar-hi o no puc entrar abans i començar el mateix dia que tots els estudiants? Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Encara que cal esperar al 14 de setembre per veure si hi entres, pots començar les classes quan tothom: si et diuen quelcom, els expliques la teva situació i no t'hi posaran cap entrebanc.
      Salutacions.

      P.D. --Si vols, pots votar “L’Orientació a l’abast” als Premis Blocs Catalunya 2012, entrant en aquesta adreça amb el conte d’usuari de Facebook o Twitter: http://www.stic.cat/
      Moltes gràcies!

      Elimina
  2. Hola! La meva pregunta és una mica diferent a les altres pel que veig...Volia saber si la Universitat de Girona està al mateix nivell de qualitat academica, de professorat, estudiar afora, etc...que altres universitats amb un aparent major prestigi com ho és la UAB o la UPF.
    Gràcies per adelantat!
    Saluts.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Javier!
      Fas una pregunta força compromesa de respondre, perquè hi entren molres apreciacions personals. De totes maneres et dic una cosa que et pot servir: un percentatge altíssim de l'èxit universitari d'un estudiant és ell mateix. Si el professorat hi acompanya, millor. La UdG té l'avantatge de ser una universitat petita, os és més fàcil tractar els professors i els companys. Per descomptat que tens també la possibilitat d'anar fora (suposo que et refereixes a Erasmus, per exemple). La qualitat acadèmica no sé dir-t'ho: n'hi haurà de tot, com a tot arreu. Si et refereixes a alguns estudis en concret, potser et puc donar alguna pista més. Ja diràs.
      Salutacions cordials.

      Elimina