divendres, 21 de juny del 2019

Notes de la Selectivitat

Els estudiants podran consultar les notes de les proves de Selectivitat des del dia 26 de juny per internet al portal https://accesuniversitat.gencat.cat/. En el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document acreditatiu de les qualificacions, dotat amb un codi segur de verificació.

Recordeu que es pot fer -o modificar- la preinscripció universitària fins el dia 1 de juliol.




4 comentaris:

  1. Hola Lluis, Bona nit i primer de tot moltes gràcies.. tinc un petit dubte/lio amb el tema de la materia d'opció comuna (mates) i les materies especifiques. En el meu cas les especifiques era mates (que forma part de la fase general) i empresa.
    Quan han sortit les notes veig que en la part de fase especifica només esta la nota de empresa, perque mates esta en la part general.
    He llegit que automaticament en el calcul de la nota d'admissio es te en compte la ponderació de l'assignatura de la fase especifica i la de la materia comuna, si aixi esta indicat a la matricula que es el meu cas.
    M'ho pots confirmar que es aixi???
    entenc que no posin la nota dues vegades però això m'ha fet dubtar.
    no se si m'he explicat prou bé..
    Gracies
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Marta!
      No he acabat d'entendre si t'has examinat de mates també a la part comuna, o no. Si és que sí, entén que no et surti nota de mates a la fase específica, perquè no es pot fer a les dues parts. Mira el que diu la normativa:
      "Les matèries comunes d’opció també poden ser objecte d’examen en la fase específica, sempre que no hagin estat triades a la fase general.
      Pel que fa a les ponderacions, la matèria comuna d'opció examinada en fase general també serà tinguda en compte per al càlcul de la nota d’admissió, sempre que la qualificació sigui igual o superior a 5."

      I, si no vas fer mates a la fase comuna, llavors no entenc com és que no et surt la nota. En aquest cas, hauries de fer una consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat. La central és a Via Layetana 2, tel.: 012. Però, segons d'on siguis, pots trobar la més propera aquí: http://universitats.gencat.cat/ca/contacte/seus-territorials-de-loficina-dacces-a-la-universitat/
      Si encara no t'ha quedat clar, m'ho dius, si és que et puc ajudar.
      Salutacions!

      Elimina
    2. hola, ho sento, em vaig explicar fatal! :-(, sí si que em vaig examinar de mates com a materia d'opció comuna, per tant entenc que aquesta nota es la que em pondera per la nota d'admisió, tal i com tu també em confirmas:
      "Pel que fa a les ponderacions, la matèria comuna d'opció examinada en fase general també serà tinguda en compte per al càlcul de la nota d’admissió, sempre que la qualificació sigui igual o superior a 5."
      Gràciessss!

      Elimina
    3. De res! Vaig interpretar, erròniament, que també havies fet examen de Mates a la fase específica. O sigui, que tots dos hem fallat en la nostra explicació... Espero que tinguis sort en l'adjudicació de places. Salutacions!

      Elimina